Nieuws
Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!
Heet het nu een boterletter of een banketstaaf?
Wij noemen onze letters van bladerdeeg en amandelspijs bij voorkeur roomboter amandelstaven of boterletters. Het product dat in de volksmond een ‘banketstaaf’ of ‘banketletter’ wordt genoemd, is vaak niet van de beste ingrediënten gemaakt. Soms zitten er zelfs witte...
Oliebollen: we gaan weer beginnen!
Zodra het oktober is gaat het bakkershart extra snel kloppen. De decemberspecialiteiten gaan weer beginnen en dus ook de oliebollen en appelbeignets! Het oliebollenhuisje staat weer in Rijswijk en op zaterdag ook onze kramen in Nootdorp en Appelstraat. ...
Brood: voedingsbodem voor veganisten
NATUURLIJK GAAN WE MET DE TIJD MEE. MAAR SOMMIGE CONSUMENTENWENSEN ZIJN VOOR ONS VOLSTREKT VANZELFSPREKEND. GEEN ONNODIGE INGREDIËNTEN AAN ONZE PRODUCTEN TOEVOEGEN. DAAROM KUNNEN OOK VEGANISTEN UITSTEKEND BIJ ONS TERECHT. Veganisten eten en gebruiken niets dat van een...
De historie van… beschuit
Wat krijg je in Nederland getrakteerd bij de geboorte van een kind? Beschuit met muisjes! Een traditie uit de negentiende eeuw, die pas nationaal bekend en heel gewoon werd sinds muisjesfabrikant De Ruijter in 1938 een groot blik met oranje muisjes aanbood op Paleis...
Bammetjes in de broodtrommel
Een hartige taart met tomaten en geitenkaas? Tortilla met rosevalaardappelen en paddenstoelen? Wraps met kipfilet en gegrilde groenten? Het gaat tegenwoordig allemaal in de broodtrommel. Maar er is ook nog altijd niets mis met een paar lekkere boterhammen voor...
Weetje: Waarom wordt een knipbrood ingeknipt?
Een knipbrood, met zijn twee ronde bollen aan de bovenkant van iedere boterham, is lange tijd hét klassieke brood van Nederland geweest. Het past goed in de broodtrommel en de korst is lekker knapperig. Een heel knipbrood heeft een wig in de lengterichting van het...
We zijn weer begonnen met de kinderfeestjes
We hebben goed nieuws, want onze kinderfeestjes gaan weer starten! Elke woensdagmiddag en zaterdagochtend staan onze bakkers klaar om er een bakfeest van te makenEen kinderfeestje geven in de bakkerij? Dat kan! Onze bakkers zorgen ervoor dat het kinderfeest een echt...
Vier de zomer met het soezenfestijn
We blijven deze zomer meer thuis, speciaal voor die gelegenheid hebben wij als bakkers het zonnetje in huis gehaald met ons Soezenfestijn! Geniet van soezen in de smaken Limoncello, aardbei, passievrucht en chocolade. Wil je lievere en proeverij houden? Dat kan want...
Alles voor de stoerste vaders
Zondag is het Vaderdag! De dag om jouw stoerste vader, schoonvader of opa extra in het zonnetje te zetten met de lekkerste producten van onze ambachtelijke bakkers! VaderdagtaartjesSpeciaal voor Vaderdag zijn onze bakkers creatief bezig geweest. We hebben...
De Bakery Cafés gaan weer open
Vanaf 2 juni zijn onze Bakery Cafés weer geopend! We zijn ontzettend blij dat we u weer mogen verwelkomen voor een ambachtelijk ontbijt, een heerlijke lunch of een vers gemalen kop koffie In Loosduinen, Nootdorp en Rijswijk heten we u van harte welkom! Het zal anders...
Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672