Nieuws

Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!

Bestel alles voor een kleurrijke Pasen

Bestel alles voor een kleurrijke Pasen

Het is bijna Pasen! Misschien voelt het nog wat vreemd, maar bij Bakkerij Bosman proberen we er toch nog een kleurrijke Pasen ervan te maken met de familie thuis. Wil je er zeker van zijn dat je alles in huis hebt? Maak gebruik van onze online webshop of onze handige...

Lees meer
Blij ei: Functionele hulpgrondstof in de bakkerij

Blij ei: Functionele hulpgrondstof in de bakkerij

Eieren zijn belangrijke ingrediënten in de bakkerij. Ze worden verwerkt in producten van beslag en in soezen of schuim. Bovendien spelen ze in veel andere bakkerijproducten een rol als hulpgrondstof. De functionele eigenschappen van de verschillende componenten van ei...

Lees meer
Wie gaat er los op het donut festival?

Wie gaat er los op het donut festival?

Donuts, toch wel een van de leukste dingen om uit te delen of om zelf op te eten. Die zoete glazuurlaag, daar wil je toch meteen je tanden in zetten? Bij Bakkerij Bosman houden we wel van een feestje en houden we de komende 8 weken het donut festival   Donuts,...

Lees meer
Hoe ziet oudjaar eruit bij Bakkerij Bosman?

Hoe ziet oudjaar eruit bij Bakkerij Bosman?

Bakkerij Bosman werkt met man en macht tijdens de oudjaarsweek om alles rondom de oliebollen en appelbeignets goed te laten verlopen. Hoe gaat dat nou te werk in zo'n bedrijf? Er zijn twee ploegen die dag en nacht doorwerken met het bakken van oliebollen en...

Lees meer
Kerstbestellingen

Kerstbestellingen

Het is bijna Kerst. Dat het anders zal worden dan normaal is zeker, maar met elkaar kunnen we van deze Kerst iets bijzonders maken! In verband met de verwachte drukte rondom 24 december ontvangen wij jou bestelling graag tijdig. Deze kan je op een moment en in een...

Lees meer
Het verhaal achter kerstbrood

Het verhaal achter kerstbrood

EEN KERSTBROOD BAKKEN IS EEN TIJDROVENDE BEZIGHEID. HET DEEG VAN EEN STOL MOET NAMELIJK MEERMALEN DE TIJD KRIJGEN OM TE KUNNEN RIJZEN. HET GEHEIM VAN EEN LEKKER KERSTBROOD SCHUILT DAARNAAST IN DE JUISTE INGREDIËNTEN ÉN IN DE BEHANDELING DAARVAN. VAKMANSCHAP IS EEN...

Lees meer
Opzij opzij opzij, topdrukte in de bakkerij

Opzij opzij opzij, topdrukte in de bakkerij

In de decembermaand is het drukte geblazen voor onze banketbakkers en winkelcollega's! Iedereen moet hard werken, maar doet dat toch met veel plezier! Het is stiekem ook best gezellig.  Onze bakkers werken vaak als andere mensen nog slapen. Maar in de aanloop naar...

Lees meer
Winnaars kleurplatenwedstrijd

Winnaars kleurplatenwedstrijd

Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten...

Lees meer
Sinterklaas kleurplatenwedstrijd

Sinterklaas kleurplatenwedstrijd

Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. Haal een kleurplaat op of download hem hieronder en kleur hem op je allermooist in. Lever het uiterlijk donderdag 3 december in bij een van onze winkels en wie weet maak jij...

Lees meer
Borstplaat, pure nostalgie

Borstplaat, pure nostalgie

 Borstplaat, met zo’n knapperig randje aan de buitenkant en zijn suikerzoete zachte binnenkant, staat voor pure nostalgie. Het wordt gemaakt van room, kristalsuiker en poedersuiker. Soms wordt hier een smaakje aan toegevoegd, zoals hazelnoot (voor de kenmerkende...

Lees meer

Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672

Social media