Nieuws
Ben jij ook zo dol op ambachtelijk nieuws? De laatste weetjes en nieuwste producten lees je hier!
Bestel alles voor een kleurrijke Pasen
Het is bijna Pasen! Misschien voelt het nog wat vreemd, maar bij Bakkerij Bosman proberen we er toch nog een kleurrijke Pasen ervan te maken met de familie thuis. Wil je er zeker van zijn dat je alles in huis hebt? Maak gebruik van onze online webshop of onze handige...
Blij ei: Functionele hulpgrondstof in de bakkerij
Eieren zijn belangrijke ingrediënten in de bakkerij. Ze worden verwerkt in producten van beslag en in soezen of schuim. Bovendien spelen ze in veel andere bakkerijproducten een rol als hulpgrondstof. De functionele eigenschappen van de verschillende componenten van ei...
Wie gaat er los op het donut festival?
Donuts, toch wel een van de leukste dingen om uit te delen of om zelf op te eten. Die zoete glazuurlaag, daar wil je toch meteen je tanden in zetten? Bij Bakkerij Bosman houden we wel van een feestje en houden we de komende 8 weken het donut festival Donuts,...
Hoe ziet oudjaar eruit bij Bakkerij Bosman?
Bakkerij Bosman werkt met man en macht tijdens de oudjaarsweek om alles rondom de oliebollen en appelbeignets goed te laten verlopen. Hoe gaat dat nou te werk in zo'n bedrijf? Er zijn twee ploegen die dag en nacht doorwerken met het bakken van oliebollen en...
Kerstbestellingen
Het is bijna Kerst. Dat het anders zal worden dan normaal is zeker, maar met elkaar kunnen we van deze Kerst iets bijzonders maken! In verband met de verwachte drukte rondom 24 december ontvangen wij jou bestelling graag tijdig. Deze kan je op een moment en in een...
Het verhaal achter kerstbrood
EEN KERSTBROOD BAKKEN IS EEN TIJDROVENDE BEZIGHEID. HET DEEG VAN EEN STOL MOET NAMELIJK MEERMALEN DE TIJD KRIJGEN OM TE KUNNEN RIJZEN. HET GEHEIM VAN EEN LEKKER KERSTBROOD SCHUILT DAARNAAST IN DE JUISTE INGREDIËNTEN ÉN IN DE BEHANDELING DAARVAN. VAKMANSCHAP IS EEN...
Opzij opzij opzij, topdrukte in de bakkerij
In de decembermaand is het drukte geblazen voor onze banketbakkers en winkelcollega's! Iedereen moet hard werken, maar doet dat toch met veel plezier! Het is stiekem ook best gezellig. Onze bakkers werken vaak als andere mensen nog slapen. Maar in de aanloop naar...
Winnaars kleurplatenwedstrijd
Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. De afgelopen weken hebben wij heel veel kleurplaten teruggekregen. Natuurlijk vinden wij ze allemaal even mooi gekleurd maar in elke winkel hebben wij drie kleurplaten...
Sinterklaas kleurplatenwedstrijd
Als Sinterklaas in het land is, begint de jaarlijkse kleurplatenwedstrijd bij Bakkerij Bosman. Haal een kleurplaat op of download hem hieronder en kleur hem op je allermooist in. Lever het uiterlijk donderdag 3 december in bij een van onze winkels en wie weet maak jij...
Borstplaat, pure nostalgie
Borstplaat, met zo’n knapperig randje aan de buitenkant en zijn suikerzoete zachte binnenkant, staat voor pure nostalgie. Het wordt gemaakt van room, kristalsuiker en poedersuiker. Soms wordt hier een smaakje aan toegevoegd, zoals hazelnoot (voor de kenmerkende...
Contact
Bakkerij Bosman
Herenstraat 64
2282 BX Rijswijk
Tel 070-3902672