Wist je dat je met kerstbrood van Bakkerij Bosman de lekkerste dingen kunt maken? Duik snel de keuken in, dit wordt smullen!
Ingrediënten
8 sneetjes kerststol
8 tl abrikozenjam
1 appel
250 ml slagroom
250 ml volle melk
2 eieren
2 el rietsuiker
Poedersuiker
Bereidingswijze
– Verwarm de oven voor op 180 °C en vet een ovenschaal in.
– Haal de spijs uit de plakken kerststol en smeer uit over de sneetjes kerstbrood. Besmeer iedere snee daarna met 1 tl abrikozenjam.
– Snijd de appel in dunne plakjes.
– Leg de sneetjes kerstbrood dakpansgewijs in een ovenschaal met daartussen de plakjes appel.
– Roer de slagroom, melk en eieren in een kom goed door elkaar en schenk dit mengsel over het brood.
– Bestrooi met suiker en bak 40 minuten in de oven.
– Laat iets afkoelen en bestrooi de broodpudding met poedersuiker voordat je ’m serveert.