Op oudejaarsavond mogen oliebollen en appelbeignets natuurlijk niet ontbreken. Maar er zijn voor deze lange avond vol gezelligheid nog veel meer lekkere hapjes denkbaar, met een beetje hulp van Bakkerij Bosman en wellicht met de restjes van het kerstontbijt.
Ingrediënten
20 mini zachte broodjes
5 plakjes gerookte zalm
1 gerookte forelfilet
5 plakken gebraden rosbief
50 gram peperpaté
4 tl bessenjam
1 el Parmezaanse kaas schilfers
5 plakjes komkommer
½ rode ui
½ bekertje crème fraîche
1 el mosterddressing of saus
lollo bianco sla
Bereidingswijze
– Zalmbroodje: snijd het broodje open en vul met gerookte zalm, komkommer, lollo bianco en mosterddressing.
– Broodje forel: snijd het broodje open en vul met gerookte forel, crème fraîche en lollo bianco.
– Broodje paté: snijd het broodje open en vul met peperpaté, bessenjam en lollo bianco.
– Broodje rosbief: snijd het broodje open en vul met gebraden rosbief, kaasschilfers en sla.