Met de decemberproducten van de Bakkerij Bosman tover je zo een heerlijk hoofdgerecht op tafel: kaasfondue in broodbol

Ingrediënten
Desem rustiek wit
200 gr geraspte belegen kaas
200 gr geraspte Emmentaler
250 gr droge witte wijn of appelsap voor een kindvriendelijke versie
1 teentje knoflook
1 el maïzena
Regenboogwortels
Mini paprika’s
Mini komkommers
Cherrytomaatjes

Bereidingswijze
– Snij alle grote groente in kleine stukken, de tomaatjes en mini komkommers kunnen ook heel geserveerd worden.
– Pel het teentje knoflook, plet ’t en smeer dit aan de binnenkant van de pan.
– Verwarm eerst de witte wijn of appelsap in de pan. Meng de maïzena met een scheutje water in een glas en voeg dit papje toe aan de pan. Voeg daarna ook de geraspte kaas toe en verwarm dit tot alle kaas is gesmolten.
– Snijd de bovenkant van het brood af en hol het brood voorzichtig uit. Snijd de inhoud in stukken zodat ook deze in de kaasfondue gedipt kunnen worden.
– Vul het brood met de kaasfondue en serveer met de stukken brood en de diverse groentes.